…
18 Mart 2023, Cumartesi Altınordu,Ordu,Türkiye

İl Müdürümüz Yunus ÖZDAŞ’ın Yaşlılar 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle mesaj yayımladı.


Bizleri türlü fedakârlıklara katlanarak büyüten ve bugünlere getiren yaşlılarımızı saygı ve minnetle andığımız bugünde Büyüklerimize saygı ve sevgi göstermenin Milletimizi diğer toplumlardan ayırt eden önemli özelliklerden birisi olan aile mefhumunda en kıymetli varlıklarımız arasında yer alan tarihi, kültürel değerlerimizi bizlere ve bizlerden sonraki nesillere aktaran bir köprü olan büyüklerimize gösterdiği sevgi ve saygıdır.
Yaşlılarımız bizlerin dünyaya gelmelerine vesile olmaları kadar, bizleri büyütüp yetiştirmeleri, tarihsel, kültürel ve manevi değerleri, bizlere ve bizden sonrasına aktarılmasına vesile oldukları için sevgi ve saygıyı hak etmektedir. Allah değerli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin. Bizlere de büyüklerimize en iyi hizmet etmeyi, gönüllerini kazanmayı dualarını almayı nasip etsin.
Yaşlılarımız sadece bir gün, bir hafta ile hatırlanmak için değil, hayatımızın her safhasında değer verilmesi gereken en kıymetli hazinelerimizdir. Bu günler, istemeden de olsa ihmal ettiğimiz büyüklerimizi ziyaret ederek, gönüllerini almak için bir fırsat olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın ve tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, ömürlerinin her gününü, her anını sağlıkla, mutlulukla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum” dedi.