…
27 Haziran 2023, Salı Altınordu,Ordu,Türkiye

İl Müdürümüz Yunus ÖZDAŞ’ın Kurban Bayramı Mesajı


Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularını daha yoğun bir şekilde yaşar bu maneviyatın gelenek ve görenekleri ile kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile oluruz.

Yüreklerimizde kurulan gönül köprüleriyle uzağı yakın eden bayramlar dostluğu, barışı, huzuru, geleceği,hüznümüzü, mutluluğumuzu paylaştığımız birlik ve beraberliğimizi artıran kardeşliğimizin en sıcak haliyle hissedilmesini sağlayan mübarek ve mukaddes günlerdir.

Bayramlarımız insanların birbirleriyle kaynaşması kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenmesi için bir fırsattır,milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkarak hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece inanıyoruz ki daha güzel günlere ulaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta kendilerine hizmet vermekten onur duyduğumuz aziz şehitlerimizin bizlere emaneti aileleri ile gazilerimiz, çatımız altında bulunan Yaşlı, Engelli, Kadın ve Çocuklarımız ile personelimizin, tüm Ordulu hemşehrilerimizin ve Milletimizin Kurban Bayramını en kalbi duygularım ile tebrik ediyor,Sağlık,sıhhat ve mutluluklar diliyorum.