…
…
…
…
…
…
…
…
18 Nisan 2022, Pazartesi Tokat, Türkiye

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, Huzurevi Sakinlerimizle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, Huzurevi sakinlerimizle birlikte iftar yaptı.

İftar saati öncesinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ile birlikte yaşlılarımızın masalarını tek tek ziyaret eden Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, yaşlılarımızın ramazan aylarını kutlayarak hayırlı, sağlıklı ömürler diledi.

Vali BALCI, huzurevi sakinleri ile sohbet edip onlarla iftar açmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ‘’Onların duasını almak, onlara hizmet etmek bizim için çok önemli. Onlar bizim en kıymetli hazinemiz, tarih çınarlarımız ve baş tacımızdır. Onların tecrübeleri ve birikimleri bize rehber olmaktadır. Biz devlet ve insan olarak her zaman yaşlılarımızın yanındayız. Bu, bizi biz yapan en önemli değerimizdir. ’’ dedi.

Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, hep birlikte yapılan iftarın ardından yaşlılarımız için hazırlanan hediyelerini takdim etti.

Yaşlılarımız, Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın sofralarına teşriflerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek değerli hediyeleri için teşekkürlerini sundular.

Vali BALCI, Huzurevi personeli ile de bir süre sohbet ederek, "Sizler burada çok önemli ve anlamlı hizmetlerde bulunuyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.