…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Nisan 2022, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Sportif Başarı Sağlayan Çocuklarımız İle Biraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında kalan ve çeşitli spor dallarında yerel/ulusal başarılar sağlayan çocuklarımız ile bir araya geldi.

Müsabakalarda ASP Gençlik Spor Kulübü adına yarışmalara katılan çocuklarımız, güreş, geleneksel okçuluk, bilek güreşi, badminton ve atletizm gibi spor alanlarında madalya kazandı.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2021-2022 yılı faaliyet programında; 10-13 Mart 2022 tarihlerinde Tokat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen, 81 ilden yaklaşık 1000 sporcunun kıran kırana mücadele ettiği U20 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında ASP Gençlik Spor Kulübü adına yarışan çocuğumuz çeyrek finale kadar çıkma başarısı gösterdi.

Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan çocuklarımız, 2009-2010-2011 doğumlu çocuklar arasında yapılan güreş turnuvalarda 1. Olurken, aynı yarışmada bir çocuğumuzda 5.’lik derecesi elde etti.

Okullar arası güreş turnuvalarına da damga vuran çocuklarımız dereceye girerek kürsüde yerlerini aldı.

İlimizde okullar arası yapılan bireysel güreş turnuvalarında genç erkekler kategorisinde Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuğumuz Tokat 2.’si olurken, yine Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan bir çocuğumuz genç kızlar kategorisinde Tokat 1.si oldu. Şampiyon kızımız, Yozgat’ta yapılan bölge elemelerinde ise 3.’lük elde etti. Son olarak kızımız, Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasında Türkiye 7.si oldu.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan genç sporcularımız okullar arası bilek güreşi turnuvasında sağ kolda Tokat 1’si, sol kolda ise il 2.’si olarak bölge seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Okullar arası yapılan badminton turnuvasına katılan sporcu çocuklarımız, turnuvalarda 1. Olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan çocuklarımız Yozgat Bozok Üniversitesi Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu tarafından düzenlenen müsabakada 15-17 yaş kategorisinde 2.’lik, 17 yaş üstü kategoride ise 1.’lik ve 3.’lük dereceleri elde etti.

Ödül kürsüsüne çıkarak kurumumuz ve spor kulübümüzü gururlandıran çocuklarımız ile biraya gelen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR; her bir çocuğumuzu ayrı ayrı tebrik etti.

Yapmış olduğu konuşmalarda ÖZDEMİR, “Öncelikle bizlere bu gururu yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Sizler bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin başarıları bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Eğer ki kendinize sportif alanda bir kariyer belirlediyseniz, o alanın en iyisi olmak için çabalayın. Hedefleriniz olsun. Hedefi olmayan gemi istediği limana varamaz. Sizler hedefinizi yüksek tutup bu hedefinize varmak için mücadelenizi verin. Eminim ki başaracaksınız. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Çocuklarımız ile birlikte yemek yiyen ve sohbet eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımıza hediyelerini takdim ettikten sonra programını sonlandırdı.