…
…
04 Ağustos 2023, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Tokat Çocuk Evleri Sitesi Personelleri İle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerimiz ile toplantı gerçekleştirdi.

Kuruluş Müdürü Hüseyin REEL ve personellerin hazır bulunduğu toplantı da ÖZDEMİR, personellerimiz ile karşılaşılan sorunlar, yapılması planlanan projeler ve etkinlikler hakkında istişarelerde bulundu.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi şekilde hayata hazırlamamız gerektiğini ifade eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımızın yaz tatilinde kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere teşvik edilmesini istedi.

Özellikle bakım personeli ve grup sorumlusu öğretmenlerimizin çocuklarla bolca vakit geçirdiğini ve çocuklarımıza rol model olduklarını söyleyen ÖZDEMİR, personellerimizden daha özenli davranmalarını, öğretici tavırlarla çocuklarımıza yaklaşmalarını istedi.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, çocuklarımızın kuruluş bakımı sonrasında hayatta tutunabilmeleri için tutumlu olmayı, tertipli olmayı hepsinden daha önce milli ve manevi değerlerimize göre hayat sürdürmelerini öğretmemiz gerektiğini ifade etti.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımızı kendi çocuklarından ayırt etmeyen, mesai mefhumu gözetmeyen personellerimize teşekkür etti ve sözü onlara bıraktı.

Toplantı devamında hizmet kalitesini artırmak ve yaşanan zorlukların üstesinden gelebilmek için istişareler yapıldı ve toplantı sonlandırıldı.