…
24 Temmuz 2020, Cuma Niksar/Tokat, Türkiye

Bedensel Engelli Vatandaşımıza Akülü Tekerlekli Sandalye Hediye Edildi


Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI önderliğinde başlatılan ve İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Sosyal Destek Hızır Tokat" projesi kapsamında Niksar İlçemizde ikamet eden bedensel engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzde ASDEP görevlisi olarak çalışan ve Sosyal Destek Hızır Tokat projesinde görevli Şefkat Elçilerimiz, Niksar ilçemize bağlı Tamlar Köyü'nde ikamet eden doğuştan bedensel engelli vatandaşımız Osman ACAR’a yaptıkları ziyarette vatandaşın akülü tekerlekli sandalye talebi alınmış ve komisyonda değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirmelerde engelli vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye verilmesi kararı alınmıştır.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR'in desteği ile bedensel engelli vatandaşımız Osman ACAR önce Turhal Devlet Hastanesi'ne götürülerek "Akülü Engelli Aracı" kullanabilir raporu alınmış, daha sonrasında ise valiliğimiz tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İlhami ÖZTÜRK tarafından teslim edilmiştir.

Engelli Osman ACAR kendisine gösterilen bu ilgiden çok mutlu olduğunu ve bu hususta emeği geçen başta Valimiz Sn. Dr. Ozan BALCI, Niksar Kaymakamı Sn. İlhami DOĞAN ve İl Müdürümüz Sn. Mahmut ÖZDEMİR olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.