…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Temmuz 2020, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Şehit Babası Nazım ÖZDEMİR’in Cenaze Törenine Katıldı


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Şehit Yakınları ve Gaziler Biriminden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Şehit Aydın ÖZDEMİR’in babası Nazım ÖZDEMİR’in cenaze törenine katıldı.

Sivas İmranlı bölgesinde görevi başındayken terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Aydın ÖZDEMİR’in babası Nazım ÖZDEMİR geçirdiği rahatsızlık sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Niksar Buzköy ikametine kayıtlı Baba ÖZDEMİR köy mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, Niksar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz İlhami ÖZTÜRK, personellerimiz ve merhumun yakınları katıldı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, merhumun yakınlarına Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın taziye dileklerini iletmesinin ardından kendisi de başsağlığı diledi ve törenden ayrıldı.

ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı Kabakboğazı köyünde ikamet eden ve ekonomik yoksunluk yüzünden elverişsiz şartlarda hayatını devam ettiren vatandaşlarımız oldu.

İl Müdürlüğümüze yapılan başvuru sonucu, yerinde incelemelerde bulunan ASDEP personellerimizin hazırladıkları rapor doğrultusunda Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi tarafından ev yapması için destek verilen M.A isimli vatandaşımız ziyaret edildi.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, öncelikle vatandaşımızın hali hazırda eşi ve hasta annesi ile birlikte sağlıksız ve olumsuz koşullarda hayatlarını devam ettirdikleri evi ziyaret etti.

Akabinde ise Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI himayesinde başlatılan ve İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında inşaa edilen binayı gezdi.

Yapım süreci nerdeyse tamamlanan evde incelemelerde bulunan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, inşallah en kısa sürede evinizin eksikleri tamamlanır ve havalar soğumadan evinize yerleşirsiniz. Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın uygun görmesi ile Sosyal Destek Hızır Tokat Projesi kapsamında inşaat malzemelerini tedarik ettik. Sizlerde emeğinizi ortaya koyarak evinizin kaba inşaatını tamamladınız. Eksikliler ile ilgili hayırsever vatandaşlarımız ile görüştük. İnşallah kısa sürede onların desteği ile evinizi tamamlayacağız. Bizlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman destekçiniz olacağız. Emeğinize yüreğinize sağlık. Güzel günlerde oturun diyerek sözlerine son verdi.

Son olarak İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Almus ilçemizde hizmet veren Özel Mavi Göl Bakım Merkezini ziyaret etti.

Kuruluş Sorumlu Müdürü Gökhan POLAT’ ile birlikte kuruluşu gezerek engelli vatandaşlarımız ile sohbet eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, hizmet alanlarımızın sağlık durumları ve günlük yaşantıları hakkında bilgi aldı.

Kuruluşumuzda engelli vatandaşlarımızın mutlu olduğunu, tertip ve düzenlerinin iyi olduğunu gören ÖZDEMİR, tüm çalışanları adına sorumlu müdür Gökhan POLAT’a teşekkür etti ve günlük ziyaretlerine son verdi.