…
…
…
…
04 Mart 2024, Pazartesi erzurum

"Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" Projemiz Hız Kesmeden Devam Ediyor.


"Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" Projemiz Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Kış sporlarının merkezi Erzurum, genç yeteneklerin keşfedilip desteklendiği "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesine ev sahipliği yapıyor. Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bu önemli proje, sadece bir spor etkinliği değil, aynı zamanda gençlerin fiziksel, psikososyal ve kişilik gelişimlerine katkı sağlayacak bir dönüm noktası olarak ön plana çıkıyor.

Bu projenin temel amacı, korunma ve bakım altındaki gençlerin potansiyellerini keşfetmek ve onları profesyonel kayak sporu alanında kendilerini ifade edebilecekleri bir platform sağlamaktır. Ayrıca, bu platform gençlere yeni beceriler kazandırmakla kalmayıp, sağlıklı yaşam tarzını benimsemelerini, sosyal becerilerini geliştirmelerini ve toplumda önemli bir yer edinmelerini teşvik edecektir.

Proje kapsamında, genç sporcularımızın yeteneklerini sergileyebilecekleri yarışmalar, becerilerini geliştirebilecekleri çalışmalar ve takım ruhunu güçlendirecek sosyal etkinlikler düzenlenmektedir. Bu faaliyetler, gençlerin kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlayacak ve onların ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmalarda ülkemizi temsil etmelerine zemin hazırlayacaktır.

"Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesine inanarak  destek ve güç  veren Sayın Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’a , Sayın Valimiz Mustafa ÇİFTÇİ’ye , Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet SEKMEN’e, Palandöken Kaymakamımız Uğur TUTKAN’a ve Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekibimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu birliktelik, gençlerimizin parlak geleceğine yapılan değerli bir yatırımdır.