…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
07 Nisan 2023, Cuma Tokat, Türkiye

Şehit Yakınları ve Gazilerimizle Birlikte İftar Yaptık


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve eşi Şafak ÖZDEMİR Hanımefendi, Valiliğimiz koordinesiyle şehit yakınları ve gazilerimiz için düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar öncesi misafirleri masalarında ziyaret eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, hatırlarını sorarak hayırlı ramazanlar diledi.

Hep birlikte yapılan iftarın ardından Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, şehit yakınları ve gazilerimize hayırlı ramazanlar dileyerek, yaklaşan Kadir gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

Şehit Yakınları ve Gazilerimize hitapta bulunan Valimiz Sayın Numan HATİPOĞLU, tüm misafirlerimizin ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başladı.

Şehit ve gazilerimizin, bizi biz yapan ve millet olma bilincimizi oluşturan temel değerlerin ve sahip olduğumuz şanlı geçmişle aramızdaki güçlü bağın en önemli halkalarından birini oluşturduğunu söyleyen Vali HATİPOĞLU: “Onların bize emaneti olan şehit yakınlarımızın acısını, üzüntüsünü ve sorunlarını paylaşmak ve her zaman yanlarında olmak bizim için görevin ötesinde büyük bir onurdur, vefa borcudur. Şehitlerimiz için ne yaparsak yapalım, onların hakkını ödememiz mümkün değildir. Onların yaptıkları fedakârlık yanında bizim yaptıklarımız ancak vefa borcumuzu yerine getirmek olabilir” dedi.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Vali HATİPOĞLU, şehitlerimize, gazilerimize ve bu vatan uğruna canını ortaya koyan tüm insanlarımıza borcumuzu, ancak; Birliğimizi, beraberliğimizi sağlamlaştırarak, bu ülkeye sahip çıkarak ve bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyarak ödeyebiliriz. Devlet olarak her zaman ve her vesileyle sizlerle birlikte olmaya ve sorunlarınıza çözümler bulmaya gayret gösteriyoruz, göstereceğiz. Sizler, sıkıntılı olduğunuz zamanlarda devamlı devletimizi ve milletimizi yanınızda göreceksiniz. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Şehitlerimiz ve deprem bölgesinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için rahmet dileyen Vali HATİPOĞLU, Tokatlı vatandaşların kendilerine kattığı güçle Adıyaman Gölbaşı’nda yaptıkları çalışmaları anlattı.

Valimizin hitabının ardından yemek duası İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU tarafından yapıldı.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.