…
31 Temmuz 2023, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Personeli İle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan personelimizle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Öncelikle her personelime, görevlerindeki gayretli çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ diyerek toplantı açılışını yaptı.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, “Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak bugüne kadar birçok önemli projeler ve çalışmalara imza attık. Hep birlikte aynı gayreti göstererek bayrağı daha ileriye taşıyacağız. Karşılaştığımız zorlukları, engelleri birlikte aşacağız. Bu yüzden bugün sorunlarımızı paylaşmak ve çözüm bulmak için bbiraraya geldik.” Dedi.

Toplantı devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kurumumuza başvuru yapan dezavantajlı vatandaşlara karşı daha özenli davranmalarını, vatandaşların devletimizin imkânlarından yararlanmalarında daha açıklayıcı, eğer işlemi bizim kurumumuzdan değilse yönlendirme konusunda yardımcı olmalarını, aynı çatı altında çalışan personellerimizin birbiri ile yardımlaşması konusunda isteklerde bulundu.

Toplantı devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, sözü personellerimize bırakırken, personelimizin sorularını cevapladı ve toplantı sonlandırıldı.