…
…
28 Temmuz 2023, Cuma Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ÇEKOM Personeli İle Bir Araya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Müdürlüğümüz binasında hizmet veren Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek görevli personellerimiz ile biraraya geldi.

Yapmış olduğu ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımızın günlük yaşantıları, sağlık durumları, hayata geçirilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Personellerimiz ile tek tek görüşen ÖZDEMİR, çocuklarımız için mesai mefhumu gözetmeden çalıştığınız, çocuklarımızı kendi evlatlarınızdan ayırmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü olarak yıl içerisinde çeşitli projelere ve etkinliklere imza attınız. Çocuklarımızın bakım sonrası hayata hazırlanması, okuduklarını anlaması ve görsel hafızalarını güçlendirmeleri için çok önemliydi bu çalışmalar. Dedi.

Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, çocuklarımızın serbest zamanlarında bakım personelleri ile birlikte bolca kitap okumalarını, her bir çocuğumuzun bir spor alanında kendini geliştirmesi, bir müzik enstrümanı çalmasını, manevi değerlerimizi öğrenmelerini çok önemsiyorum. Çocuklarımız mutlu olacağı etkinliklerin içinde olması, enerjilerini atması, en önemlisi başarabilme duygusunu kazanmasını istiyorum. Diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı çay sohbetiyle devam ederken, hizmet kalitesinin artırılabilmesi için istişarelerde bulunuldu.