…
…
24 Temmuz 2023, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Huzurevi Müdürlüğümüzde Personellerimiz İle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Huzurevi Müdürlüğümüzde personellerimiz ile biraraya geldi.
İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, mesainin başlaması ile birlikte Huzurevi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek hem yaşlılarımız hem de personellerimiz ile görüşme sağladı.
ÖZDEMİR, öncelikle Kuruluş Müdürü Üzeyir ÇİĞDEM ve Sosyal Servis personellerinden yaşlılarımızın durumları hakkına bilgi aldı.
Akabinde personellerimiz ile biraraya gelen İl Müdürümüz, personellerimizin hatırlarını sorarak yaptıkları görevlerde karşılaştıkları zorluklar ve yaşlılara verilen hizmetin daha iyi yapılması üzerine istişarelerde bulundu.
ÖZDEMİR; tüm personellerimize özverili çalışmaları için teşekkürlerini sundu. Sözlerinin devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluşumuzda kalan yaşlılarımızı kendi dede, nene veya anne babanızdan ayırmadan tertemiz baktığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu yaşlılarımız bizlere emanet. Bizlerin görevi de bizlere emanet edilen yaşlılarımızın devletimizin imkânları ile en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak. Görüyorum ki sizlerde bu işi layığı ile yapıyorsunuz. Rabbim sizlere inşallah yaşlılarımıza gösterdiğiniz bu merhametin karşılığını ahirette verir ve sizleri cenneti ile mükâfatlandırır. Dedi.
Toplantı, hizmet kalitesinin artırılması nedeniyle yapılan istişarelerin ardından son buldu.