…
…
…
…
23 Temmuz 2023, Pazar Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzde Personellerimizle Biraraya Geldi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Tokat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etti.
ÖZDEMİR, öncelikle Kuruluş Müdür Vekili Uğur YURDAKUL ve Kuruluş Müdür Yardımcısı Fatih ÖZTÜRK ile biraraya geldi.
Kuruluş iş ve işlemleri hakkında kuruluş idarecileri ile yapılan görüşmenin ardından İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, kuruluş sağlık personellerinden engellilerimizin sağlık durumları ve günlük yaşantıları hakkında bilgi aldı.
Kuruluş toplantı salonunda kuruluş personelleri ile biraya gelen İl Müdürümüz, personellerimize hatırlarını sorarak görevleri ile ilgili yaşadıkları zorluklar üzerine istişarelerde bulundu.
Toplantı devamında İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Yapmış olduğunuz bu işin dünyada karşılığı yoktur. Rabbim engellilerimize yapmış olduğunuz hizmetin karşılığını ahirette sizlere verecektir. Cenneti ile ödüllendirecektir sizleri. İşimizi düzgün yaptıktan sonra birbirimize destek olup aile ortamında çalıştığımız sürece her işimiz kolay olacaktır. Sizleri seviyoruz. Siz engellilerimize, bizde sizlere hizmetkarız. Yaşadığınız her zorlukta her sıkıntınızda sizlere kapımız sonuna kadar açıktır. Diyerek sözlerine son verdi.