…
…
…
…
05 Nisan 2023, Çarşamba Tokat, Türkiye

İL MÜDÜRÜMÜZ MAHMUT ÖZDEMİR, ŞEHİT OSMAN ATEŞ'İN AİLESİYLE İFTARDA BULUŞTU


İl Müdürümüz Mahmut Özdemir, eşi Şafak Özdemir, İl Müdür Yardımcımız Güngör Yüce ve Şehit Yakınları Gaziler Birim Sorumlusu Emre Deniz ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Osman Ateş' in ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.
Bakanlığımız öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, ŞEHİT YAKINLARIMIZLA BİRLİKTEYİZ" programları kapsamında İl Müdürümüz Mahmut Özdemir, 2016 yılının Ocak ayında Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Osman Ateş'in Pazar İlçesi'ne bağlı Çiftlik Köyü'ndeki baba ocağında şehit ailemiz ile birlikte iftar yaptı.
Şehidimizin ailesi ile iftar saati öncesinde sohbet eden Özdemir, hayırlı ramazanlar dileyerek, sağlık ve sıhhatle bayrama kavuşmaları temennisinde bulundu.
Bu ziyaret vesilesi ile şehidimiz Uzman Çavuş Osman Ateş için dualar edildikten sonra Özdemir, şehidimizin kıymetli babası Mustafa Ateş'e Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bakanımız Sayın Derya Yanık’ın, Şehit Yakınları Gaziler Genel Müdürümüz Sayın Şemseddin Yalçın’ın ve Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu' nun selamlarını iletti.
Devamında ÖZDEMİR, şehidimiz Uzman Çavuş Osman Ateş'in yeğenlerine hediyelerini takdim etti.
Ziyaret çay sohbetinin ardından son buldu.