…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Temmuz 2022, Pazartesi Tekirdağ - Türkiye

Kurban Bayramı münasebetiyle Sayın Bakanımız Derya YANIK Hanımefendi'nin rehberliği ve Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonu ile 81 ilimizdeki Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları ziyaret edildi.


Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendi Kurban Bayramı'nın 2. Günü İstanbul ilinde ikamet eden 15 Temmuz Şehidi Fatih Satır'ın ailesini ziyaret etti. Bunun yanı sıra Bakanımız Sayın Derya Yanık, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Tekirdağ ilinde Genel Müdürümüz Şemseddin Yalçın ve beraberindeki heyet ile birlikte 2012’de Siirt’in Pervari İlçesinde helikopter kazası sonucu 17 arkadaşıyla birlikte şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret ederek annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve babası Mustafa Ersoy ile görüştü. Bakan Derya Yanık ayrıca, Hakkari'de mayına basarak iki bacağını kaybeden Gazi Tarık Cür ve ailesini de ziyaret etti.

Bu özel günde; Bakanımız Sayın Derya Yanık Hanımefendi’nin rehberliğinde, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünün organize ettiği “Kurban Bayramı” ziyaretleri kapsamında Bakanlığımız Merkez Teşkilatı ve 81 İl Müdürlüğümüzün katılımıyla Şehitlerimizin kıymetli aileleri ile Gazi ve Gazi Yakınlarımıza ziyaretler gerçekleştirildi.