…
…
…
23 Ağustos 2022, Salı Ankara - Türkiye

Azerbaycan Cumhuriyeti Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanlığı ile Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü Toplantı Gerçekleştirdi


Azerbaycan Cumhuriyeti Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanlığı ile Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğümüz arasında zoom üzerinden “Türkiye Cumhuriyeti’nin genel müdürlüğümüz aracılığı ile şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarımıza sunulan sosyal, ekonomik, araştırma ve geliştirme faaliyetleri” konulu bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Azerbaycan Çalışma Bakanlığından Uluslararası İlişkiler Departman Müdürü Dayanat CEMILLI  ve Sosyal Hizmetler Ajansı Şehit Aileleri ve Gaziler Departman Müdürü Vusal HETEMOV; Bakanlığımızdan Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Yardımcısı Hamza Gökhan ERYILMAZ ile Daire Başkanları Fatih BOZKURT, İlknur ÇİFTEHAN ve Halit ÇAĞDAŞ katılım sağladı.

İnteraktif olarak gerçekleştirilen toplantıda Genel Müdürlüğümüzün görev alanına giren, ülkemiz faaliyetlerini kapsayan; şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarımıza sağlanan istihdam, eğitim, sosyal ve ekonomik haklar gibi birçok konuda bilgi alışverişi ve değerlendirilmelerde bulunuldu. Bundan sonraki süreçlerle ilgili gerçekleştirilmesi düşünülen faaliyetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Bu tür toplantıların her iki taraf için de faydalı olacağı ortak görüşü ve bir araya gelebilmek temennisi ile toplantı sona erdi.