…
…
…
…
09 Haziran 2023, Cuma Siirt ,Türkiye

Bakım ve Korunma Altında Bulunan Çocuklarımıza Yönelik Kitap Okuma, Aşçılık, Tekvando Ve Futbol Kategorilerinde Yarışmalar Düzenlendi


İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri ve Çocuk Evleri Sitesinde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız bir araya gelerek eğlendiler.
Kitap okuma, aşçılık, tekwando ve futbol kategorilerinde çocuklarımıza yönelik düzenlenen yarşmalarda dereceye girenlere cep telefonu ve tablet hediye edildi.
İl Müdürümüz Ömer Faruk ERGÜN, çocuklarımızın potansiyellerinin ortaya çıkarılması, bireysel yeteneklerinin geliştirilmesi, boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirmeleri ve kaynaşmaları için çocuklarımızın akademik, sportif ve sanatsal, yabancı dil, müzik aleti kullanabilme gibi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bireysel ve grup çalışmalarının yapılmasının önemine değinerek bu tür faaliyetlerin sürekli yapılmasını istedi.
Emeği geçen idareci, meslek elemanları, bakım personeline ve her türlü etkinliklerde yanımızda olan ve etkinliğe katılım sağlayan Siirt Üniversitesi' nde görev yapan Prof. Dr. Koray ÖZRENK' e teşekkür etti.