…
…
…
…
25 Ocak 2023, Çarşamba MALATYA,YEŞİLYURT

İL MÜDÜRÜMÜZ GAZİ EMRAH YILMAZ İLE ŞEHİT MEHMET KILINÇIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ


 İl Müdürümüz Galip Sökmen, şehit aileleri ve gazi ziyareti kapsamında gazi 2007 yılında Şırnak’ta teröristlerin saldırısı sonucu gazi olan kahraman gazimiz Emrah Yılmaz ile 2016 yılında Adıyaman da özel harekât polislerini taşıyan, aracın otomobille çarpışıp ters dönmesi sonucu şehit olan Seracettin Kılınç'ın ailelerini ziyaret etti.

İl Müdürümüz ilk ziyareti Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesinde yaşayan kahraman gazimiz Emrah Yılmaz’ın ailesine gerçekleştirdi. Gazimiz ve babası emekli korucu Metin Yılmaz ile bir süre sohbet eden il müdürümüz gazimizin kızlarına çeşitli hediyelet verdi.

İl Müdürümüz daha sonra şehit Seracettin Kılınç'ın Yeşilyurt İlçesine bağlı Özalper Mahallesinde oturan ailesini ziyaret etti. Baba Mehmet Kılınç ve anne Pakize Kılınç ile sohbet eden il müdürümüz onların sorun ve isteklerini dinledi. Ziyarette il müdürümüz aziz şehitlerimize allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diledi. Şehit ve gazi ailelerimiz de bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, İl Müdürümüz Galip Sökmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.