…
…
…
…
…
…
25 Ocak 2023, Çarşamba MALATYA,BATTALGAZİ

HİZMET YILINI TAMAMLAYAN VE EMEKLİ OLAN PERSONELLERE TEŞEKKÜR BERATI TAKDİM EDİLDİ


Bakanımız Sayın Derya Yanık tarafından İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda görev alarak hizmet yılını tamamlayan ve emekli olan personellere gönderilen  ‘Teşekkür Beratı’ İl Müdürümüz Galip Sökmen tarafından takdim edildi.

İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda düzenlenen ‘Teşekkür Beratı’ programına İl Müdürümüz Galip Sökmen, İl Müdür Yardımcılarımız, Kuruluş Müdürlerimiz ve daha önce il müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda yönetici ve personel olarak çalışan çalışma arkadaşlarımız katıldı. İl Müdürümüz Galip Sökmen, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ‘Teşekkür Beratı’ almaya hak kazanan personel ve yöneticilere vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Emekli kuruluş müdürlerimizden Mustafa Alpay da yaptığı konuşmada  ‘’46 yıl bu devlete hizmet ederek yüzümüzün akıyla emekli oldum. Sayın bakanımız Derya yanık hanımefendinin bu güzel hediyesi için kendilerine ve bakanlık yetkililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Aile ve Sosyal hizmetler bakanlığının tüm birimlerinde çalışan bütün mesai arkadaşlarıma da hayırlısıyla emekli olmayı Rabbim nasip eylesin.’’ dedi.