…
…
…
…
…
30 Ocak 2023, Pazartesi MALATYA,BATTALGAZİ

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERİMİZE YÖNELİK ORYANTASYON EĞİTİMİ DÜZENLENDİ


Bakanlığımız Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı öncülüğünde, “Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi” kapsamında İl Müdürlüğümüz uhdesindeki personellere yönelik 30 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri gerçekleştirilecek.

İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda göreve yeni başlayan 45 personelimizin katılımıyla İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim İl Müdürümüz Galip Sökmen’in açılış konuşmasıyla başladı. İl Müdürümüz yeni göreve başlayan çalışma arkadaşlarımıza sorumlulukları hakkında görüş bildirerek “Vatandaş odaklı çalışan bakanlığımız devletimizin şefkat elidir. Bunun bilincinde hareket ederek çalışacağız. 80 milyonluk milletimizin üzerimizde hakları olduğunu unutmayınız. Etik değerlere uyunuz. Dürüst ve açık sözlü olunuz. Sosyal, kendine güvenen, insanlarla iletişimi kolay kurabilen kişiler olmaya çalışınız. Kurumumuza hoş geldiniz. Size; sağlıklı, başarılı, verimli bir çalışma hayatı diliyorum ”dedi.

Eğitim alanında uzman eğiticilerin sunumları ve personellerin interaktif katılımları ile devam edip, dördüncü günün sonunda kurum ziyaretleri ile son bulacak. Söz konusu eğitimlere “Kurumun tarihçesi hakkında bilgi verilip, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığımız Hizmet Modelleri ile Hizmet Kurumlarımıza ilişkin İş ve İşlemler Ait Mevzuatların anlatıldığı eğitimde Kurumsal Hizmet Altyapısı, akabinde Resmi Yazışma, Protokol Kuralları, Etik ilkeler, Personelin Hak ve Sorumlulukları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması ve Tedbirleri” hakkında bilgiler verildi.