…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Eylül 2020, Cuma Konya, Türkiye

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni


 Konya Valiliğimiz Koordinasyonunda, İl Müdürlüğümüz Organizasyonunda düzenlenen “Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni”, Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleştirildi.

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gazilere ve şehit ailelerine teslim edilmek üzere Konya Valiliğine gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarının Tevcihi Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
   Törende bir konuşma yapan Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, Devlet Övünç Madalyaları tevcih talimatı veren Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek madalyanın millete yapılmış olan fedakârlığın, gösterilen kahramanlığın bir nişanesi olduğunu belirtti.
   Konuşmalardan sonra gazilerimize ve şehit yakınlarına Vali Vahdettin Özkan tarafından Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları tevcih edildi.
   Törene Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya Milletvekili Sayın Gülay Samancı, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Fidan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Aydın, İl Müdürümüz Sayın İbrahim AKYÜZ, gaziler ile gazi ve şehit yakınları katıldı.