…
…
…
…
01 Kasım 2021, Pazartesi Türkiye, Kırşehir

2021 Yılı Üçüncü Dönem “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul” Toplantısı Gerçekleşti.


2021 Yılı Üçüncü Dönem “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul” toplantısı, 26.10.2021 tarihinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleşti.

İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Hatice DURGUN başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Kırşehir Belediyesi, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Kırşehir SYDV Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kırşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Kadın Konukevi Müdürlüğü temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda; “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı” kapsamında önümüzdeki 4 yıl boyunca belirlenmiş hedef, strateji, faaliyetler ve bu faaliyetlerin yürütülmesinden sorumlu kurum kuruluşlar ile İl Eylem Planlarının yasal dayanağı ve yapısına yönelik bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Kurum ve kuruluşlarımız tarafından alanda gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilerek, 2022-2025 yıllarını kapsayacak olan İkinci İl Eylem Planı Hazırlık, Uygulama ve İzleme Sürecine ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.