…
10 Kasım 2021, Çarşamba Kırşehir, Türkiye

İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı yayımladı.

     Aziz Türk Milleti ile birlikte sergilediği istiklal savaşıyla dünyaya bağımsızlık mücadelesinde örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir komutan olarak takdire şayan vasfının devlet adamlığıyla da örnek alınacak özellikler göstermesi, fikirleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılaplarıyla, bütünleştirici yapısı ve bilimi rehber alan öngörüsü ile yüzyıla yön veren dünya liderleri arasında seçkin yerini alması bizim için bir gurur ve övünç vesilesidir.

     Sadece ülkemizde değil, fikir ve başarılarıyla tüm dünyaya örnek olmuş ve adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı mirası geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. Ne mutlu bize ki ‘Cumhuriyet düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister’ diyen Atamızın, mirasını bugün büyük bir onurla koruyor ve onu geleceğe taşıyabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz.

     Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne milli mücadele döneminde yaşanan milli ruhla sahip çıkmak da en büyük sorumluluklarımız arasında yer almaktadır. Ülkemizin geçmişte olduğu gibi dünya siyasetinde yeniden söz sahibi olacağına, milletçe kenetlenerek bu kutsal emanete sonsuza dek sahip çıkacağımıza inancımız tamdır.

     Bu düşüncelerle ebediyete irtihalinin 83’üncü yılında ‘Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözleriyle bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimiz ile tüm ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.