…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Aralık 2019, Salı Gaziantep, Türkiye

Kıbrıs Barış Harekâtı Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni Düzenlendi


Kıbrıs Barış Harekâtında bulunarak ve orada savaşıp mücadele gösteren ilimizdeki saygıdeğer gazilerimize yönelik İl Müdürlüğümüz organizasyonunda 24.12.2019 tarihinde “Kıbrıs Barış Harekâtı Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” düzenlendi.

Başta Gaziantep Valisi Davut GÜL ve eşi Gülden Gül Hanımefendi ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere diğer protokol üyeleri, Kıbrıs Barış Harekâtında bulunan saygıdeğer gazilerimiz ve onların aileleri, şehit yakınlarımız ve diğer gazi ve gazi yakınlarının katılımıyla gerçekleştirilen yemek program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamış olup, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül günün anlam ve önemine dair konuşmaları ile devam etmiştir.

Programda yenilen yemeğin ardından protokol üyeleri tarafından programa katılım gösteren Kıbrıs Barış Harekâtı gazilerimize ve yakınlarına Kıbrıs Barış Harekâtı Milli Mücadele Madalyası ve Beratları takdim edildi.

Madalya ve berat takdimi sonrası müzik dinletisi ve yapılan duanın ardından protokol üyelerinin misafirleri tek tek uğurlaması ile program sona ermiştir.