…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2019, Salı Gaziantep, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle Çelenk Sunma ve Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi


3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İl Müdürlüğümüzün organizasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Çelenk Sunma ve Farkındalık Yürüyüşü” programı düzenlendi.

İl Müdürlüğümüzce düzenlenen programa engelli dernekleri yönetici ve üyeleri, Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel bakım merkezlerinde kalmakta olan engellilerimiz, öğrenciler, vatandaşlar ve protokol üyeleri katılmıştır.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, çelenk sunma töreni ve ardından İl Müdürümüz Mustafa Yıldırım’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile devam etmiştir. İl Müdürümüz Mustafa Yıldırım’ın yaptığı konuşma sonrası İl Müdürümüz ve beraberinde protokol üyelerinin eşliğinde engelliler ile birlikte pankartlarla 15 Temmuz Demokrasi Meydanından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önüne kadar toplu bir şekilde farkındalık yürüyüşü gerçekleştirilmiştir.

Yürüyüş sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önünde programa katılanlarla birlikte toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona ermiştir.