…
19 Kasım 2021, Cuma Ankara, TURKEY

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Valisi Davut Gül Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünü Ziyaret Etti


Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ile Gaziantep Valisi Davut GÜL; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında bir dizi temaslarda bulundu. Bu kapsamda Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN,  Gaziantep Valisi Davut GÜL;  Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ ile görüştü.

Görüşmede; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı kuruluşların Gaziantep’teki hizmet kapasitelerin artırılması ve Gaziantep ilinde engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik Genel Müdürlüğümüzün plan ve projeleri ile sürdürülebilir yeni yatırım imkânları ele alındı.

Engelli ve yaşlıların toplumsal yaşama katılımlarını  önemsediklerini belirten Uzm. Dr. Orhan KOÇ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ile Gaziantep Valisi Davut GÜL’e bu konuda gösterdikleri duyarlılık ve kuruluşlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.  Uzm. Dr. Orhan KOÇ, ayrıca Genel Müdürlüğün engelli ve yaşlılara yönelik proje, faaliyet ve hizmetleri hususunda bilgi verdi.