…
…
…
…
…
…
…
12 Mart 2024, Salı Odunpazarı,ESKİŞEHİR

Valiliğimiz himayesinde İl Müdürlüğümüz koordinesinde şehit aileleri, gazilerimiz ve gazi ailelerimize iftar yemeği düzenlendi.


Valiliğimiz himayesinde İl Müdürlüğümüz koordinesinde şehit aileleri, gazilerimiz ve gazi ailelerimize yönelik düzenlenen iftar programında Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY ve eşi Hülya AKSOY değerli ailelerimiz ile bir araya geldiler.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. Daha sonra Valimiz Sayın  Hüseyin AKSOY’un konuşmasının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından yaptırılan yemek duasının ardından program sona erdi.

Yemek programına Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy hanımefendi ile birlikte Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hv. Org. İsmail Güneykaya ve eşi Aygül Güneykaya, Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve İdris Nebi Hatipoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Vali Yardımcıları, Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak, kamu kurum müdürleri, askeri erkan, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri katıldı.