…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Mart 2024, Cuma Tepebaşı,ESKİŞEHİR

18-24 Mart "Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında Müdürlüğümüz ev sahipliğinde Safiye Gönül Bayar Huzurevimizde Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY’un teşrifleriyle iftar yemeği düzenlendi.


18-24 Mart Yaşlılara Saygı haftası kapsamında Müdürlüğümüz ev sahipliğinde Safiye Gönül Bayar Huzurevimizde, yaşlılarımız,engellilerimiz ve gençlerimize yönelik düzenlenen iftar programına Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY’un teşrifleriyle yaşlılar haftası etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Program İlk olarak Maide Bolel Huzurevi-Safiye Gönül Bayar Huzurevi Sakinleri arasında gerçekleşen Bocce müsabakası ile başlamış olup, Çocuk Evleri Sitesinde Koruma ve Bakım Altındaki Çocuklarımızın Çanakkale Zaferi Temalı müzik dinletisi, Kuran'ı Kerim tilaveti ve dua edilmiştir. Huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Sayın Valimiz Çanakkale Zaferimizin Yıl Dönümü, Şehitleri Anma gününü ve Yaşlılar Haftasını aynı anda kutladığımızı ifade ederek, “Bugünün gençleri yarının yaşlıları olarak bizler yaşlılarımızı anlamak ve onlara gereken saygıyı göstermek adına Yaşlılar Haftasını aynı anda kutladığımızı ifade ederek önemsiyoruz. Onların tecrübelerinden yararlanmak, onların bugüne kadar edindiği deneyimleri aktarmalarına fırsat vermek bizler için çok kıymetli. Bu anlamda Huzurevlerimizde kalan değerli büyüklerimizle bu akşam iftarda birlikte olmayı arzu ettik. Ben hepinize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyor, sağlık içerisinde bayrama kavuşmayı Allah nasip etsin diyorum." İle konuşmasını sonlandırmıştır.

Programa Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ve eşi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, İl Müftü Yardımcısı Faruk LATİFOĞLU ve Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan engellilerimiz ile Safiye Gönül Bayar Huzurevi, Maide Bolel huzurevlerinde kalan büyüklerimiz katılım göstermiştir.