…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Eylül 2022, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Huzurevinde Bocce Müsabakası Gerçekleştirildi


Marmara Bölgesi Huzurevleri arası “ 60 Yaş ve Üstü Yetişkin Gençler Bocce Şampiyonası Katılım Ligi Grup Müsabakaları” kapsamında, 09.09.2022 tarihinde Edirne Huzurevi Müdürlüğü Bocce Sahasında müsabaka düzenlendi.

Müsabaka; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı, Edirne Merkez Huzurevi ve Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevinde hizmet almakta olan yaşlılardan oluşan Bocce Takımları arasında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen müsabakaya; Edirne Valimiz Sayın H.Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Dilek KIRBIYIK, Edirne Vali Yardımcıları Ali UYSAL’ın eşi Ayfer UYSAL ve Sıdkı ZEHİN’in eşi Figen ZEHİN, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne Huzurevi Müdürü Tamer TAHMAZOĞLU, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Müdürü Füsun COŞKUN, Huzurevi sakinleri ve görevli personeller katılım sağladı.

Müsabakanın açılış, tebrik konuşması ve takımlara çiçek takdim edilmesi; Edirne Valimiz Sayın H.Kürşat KIRBIYIK’ın eşi Dilek KIRBIYIK tarafından gerçekleştirildi. Açılış konuşmasının ardından tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak, ardından istiklal marşımız söylendi.

Gerçekleştirilen Bocce Müsabakasını Edirne Huzurevi Bocce Takımı 12/10 yenerek müsabakadan galip ayrıldı.

Kazananın dostluk olduğu mücadelede, huzurevinde hizmet almakta olan seyirci yaşlıların, Bocce takımında mücadele eden arkadaşlarını desteklemeleri ise renkli görüntülere sahne oldu.