…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Mart 2023, Cuma Merkez, Edirne - Türkiye

Şehitlerimiz Dualarla Anıldı


18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıl dönümü kapsamında, tüm Şehitlerimiz için Mevlit Programı düzenlendi.

17.03.2023 tarihinde Cuma Namazı öncesi, Edirne Üç Şerefeli Camiinde düzenlenen Mevlit programında Kuran-ı Kerim okunarak, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatan, millet, bayrak uğruna Şehitlik mertebesine eren geçmişten günümüze tüm Şehitlerimiz için dualar edildi.

Edirne Valiliği koordinesinde gerçekleşen Mevlit Programına; Edirne Vali Yardımcısı Sıdkı ZEHİN, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Önder ARPACI, Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tezcan FİDAN başta olmak üzere bir çok kamu kurum ve kuruluş amiri, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Şehit Ailelerimiz ve Cami Cemaati katılım sağladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin; birlik ve beraberliğimize güç katmasını dilerken, başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatan, millet, bayrak uğruna canını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor; çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini vatanımız için kaybedenlere sabırlar diliyor, ölümü göze almış Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.