…
…
…
…
…
…
…
…
23 Mart 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Hürmet Makamının Sahibi Kıymetli Büyüklerimiz İle İftarda Bir Araya Geldik


18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasında kıymetli büyüklerimize sevgi, hürmet ve minnet duygularımızı ifade etmek amacıyla İftar Programı gerçekleştirildi.

Bursa Valiliğimizin himayelerinde Vakıflar Bölge Müdürlüğünün katkıları gerçekleştirdiğimiz programa; Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU, Vakıflar Bölge Müdürü Dr Haluk YILDIZ, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, eşi Sümeyye UYSAL, İl Protokolü ve çok değerli huzurevi sakinlerimiz katılım sağladı.

Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU; “Büyüklerimiz, yakın tarihimizin canlı tanıkları, binlerce yıllık kültürümüzün manevi taşıyıcılarıdır. İhtiyarlarımız, üzerlerinde hikmetin, bilgeliğin nişanını taşımaktadırlar. Büyüklerimize saygı ve sevgiyle yaklaşmayı sağlayan bir kültürün temsilcisi olan bizlerin gönlünde yaşlılarımızın yeri her zaman başköşedir ve daima öyle olacaktır” dedi.

 İl Müdürümüz Faruk UYSAL;”Değerli büyüklerimizin bilgeliklerine, öngörülerine ve sağduyularına her zaman ihtiyaç duyduğumuz Türkiye Yüzyılında devletimiz tarafından onların toplumsal yaşamdan kopmadan sağlık ve huzurla yaşayacakları hayat standartlarını oluşturmak için atılması gereken tüm adımlar atılmaktadır.

Ülkemizin her köşesinde ve tüm illerimizde yaşlılarımız ve aileleri için özel hizmet modelleri geliştirilmekte. Yaşlılarımıza, uzun süreli, gündüz ve evde bakım yardımlarımızla destek olunmakta. Bu hizmetlere yönelik altyapı her geçen gün daha da güçlendirilmektedir. Kurumlarımızda ağırladığımız büyüklerimize, tüm ihtiyaçlarını kapsayan hizmetler sunulmaktadır. Aynı zamanda gündüz merkezlerimizde sosyal hayata katılımı desteklenmektedir” ifadelerini kullandı.

Programın ardından; Vali Yardımcımız Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL, Meşki Huzur Türk Sanat Müziği Korosunun konserini dinlediler, Halk Oyunları Ekibinin gösterisini izlediler. Huzurevi sakinlerinin resim ve el sanatları sergisini gezdiler.