…
…
…
…
23 Mart 2024, Cumartesi Bursa, Türkiye

Aile Eğitim Programı İle Güçleniyoruz


Aile Eğitim Programı(AEP) Bakanlığımızca aile üyelerinin çağın gerektirdiği temel aile yaşam becerilerine yönelik bilgi, beceri ve tutumları edinebilmeleri için hazırlanmıştır.

Ailelerin huzur ve mutluluğunu, aile yapısını ve değerlerini tehdit eden sorunların çözümüne yönelik eğitimlerimiz 18-24 Mart haftasında da devam etmektedir.

Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce; Babasultan Camiinde, Kişi Hakları ve Aile Hukuku modüllerine yönelik olarak 2(iki) oturum şeklinde eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitimlerin sonunda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele hakkında farkındalığın artırılması amacıyla broşür dağıtımı yapılmıştır.

Gemlik Sosyal Hizmet Merkezinde görevli personelimiz tarafından Gaziosmanpaşa Kur'an Kursu'nda kurs gören kadınlara yönelik "Etkili ve Yetkin Ebeveynlik" eğitimi verilmiştir.

Orhangazi Sosyal Hizmet Merkezi olarak Aile Eğitim Programı kapsamında Bilinçli Medya Kullanımı konusunda Aile Destek Merkezinde kursa giden bireylere bilgiler aktarılmıştır.

İnegöl Sosyal Hizmet Merkezimizce Aile Destek Merkezi (ADEM) kursiyerlerine Aile ve İnternet konulu sunum gerçekleştirilmiştir.