…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Eylül 2023, Perşembe Bolu - Türkiye

Cumhuriyetin 100. yılında “Bolu Ailenin Gücünü” konuşuyor başlıklı Aile Çalıştayı düzenlendi.


    Cumhuriyetin 100. yılında “Bolu  Ailenin Gücünü” konuşuyor başlıklı Aile Çalıştayı düzenlendi.

    Ülkemizde Ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde bakanlığımızca düzenlenecek olan 8. Aile Şurasına katkı sağlamak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir GÖKTAŞ’ın koordinesinde 81 İl’de Aile Çalıştayları düzenlenmektedir.

    İlimizde düzenlenen Aile Çalıştayına  Vali Yardımcımız Abdullah Abid Öztoprak ve İl Protokolümüz, kurum amirleri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yer aldı.

    Prof. Dr. Hamit Coşkun moderatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştay saygı duruşu ve istiklal marşının okundu akabinde Grup moderatörleri tarafından "Aile, Eşitlik ve Adalet", "Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah", "Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme", "Aile, İklim ve Çevre", "Aile, Teknoloji ve Dijitalleşme", "Aile Odaklı Sosyal Hizmetler"  konulu başlıklarından oluşan çalıştay masa oturumları hakkında  katılım sağlayan protokol ve misafirlere sunum yapıldı.

    Gün boyu süren çalıştay sonunda grup moderatörleri tarafından çalıştayın  rapor sonuçları değerlendirme toplantısına katılan protokol ve misafirlerle paylaşıldı.

    Kapanış konuşmasında  İl Müdürümüz Sayın Cemal Keskin;

    “Türkiye Yüzyılı için ‘Güçlü Birey, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye’ anlayışıyla Bakanlık olarak ailenin korunması ve güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”  Sayın bakanımızın çizmiş olduğu bu vizyon doğrultusunda Gücünü milletten alan devlet anlayışıyla birey, aile ve topluma yönelik sosyal politika ve sosyal hizmetler alanında çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekleyerek devam ediyoruz. Sosyal sorunların tespiti ve çözümü ile ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması noktasında çalışmalara devam edeceğiz. , çalıştayımızın katılımcılar arasındaki açık iletişim ve işbirliği başarısını belirledi. Çalıştayın sonunda, öğrendiklerimize, çıkardığımız derslere ve kazandığımız deneyime odaklanma zamanı geldi. Bu çalıştayın bize sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Katılımcılara katılımlarından ve sunmuş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederek,  program sonunda katılımcıları teşekkür belgesi takdim etti.