…
19 Eylül 2023, Salı Bolu-Türkiye

İl Müdürümüz Cemal KESKİN'in 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı


    Ülkemizin her karış toprağında; vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Gazilerimiz bu topraklardaki varlığımızın birer sembolü ve güvencesidir.

    Vatanseverlikleri ve cesaretlerini örnek aldığımız gazilerimize, saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmanın devlet ve millet olarak en büyük sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz.

    Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için şehit olmayı göze alan, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri olan gazilerimiz, temsil ettikleri değerlerin bilinci ve vatan sevgileriyle yeni nesillere rehberlik ederek bugün de çok yüce bir görevi ifa etmektedirler.  

    Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin tüm kurum-kuruluşları ve imkânlarının yanlarında olduğunu bir kez daha ifade ediyorum.

    Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canlarını feda etmeyi göze alan tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan ve bu şerefli unvanla onurlandırılmış her bir gazimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

 

 

Cemal KESKİN

İl Müdürü