…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Nisan 2024, Perşembe Antalya, Türkiye

Hayırsever İş İnsanımız Çocuklarımız İçin İftar Programı Düzenledi


Valimiz Hulusi ŞAHİN ile eşi Ebru ŞAHİN hanımefendi, Hayırsever Tolga CÖMERTOĞLU ve Eşi Manolya BARUT CÖMERTOĞLU'nun 07 Gençlik adına İl Müdürlüğümüzün koruması altındaki çocuklarımız için iftar programı düzenlendi

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Antalya Spor Salonunda düzenlenen programa, İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ve Eşi Canan SÖKMEN, İl Protokolü, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Kuruluş Müdürlerimiz, Kurum bakımındaki çocuklarımız, koruyucu aile yanındaki çocuklarımız ve aileleri katıldı.

Programda konuşan İş İnsanı Tolga CÖMERTOĞLU “Çocuklar kendinize hedefler koyun ve bu hedefler doğrultusunda çok çalışın. dedi.

Ardından Valimiz Hulusi ŞAHİN programda yaptığı konuşmasında” Çocuklar hayata dezavantajlı başlamış olabilirsiniz ama biz Devlet olarak her daim yanınızdayız size he zaman destekçiyiz. Bugün bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Programda çocuklarımız için oyun eğlence parkurları kuruldu. Parkurlarda çeşitli oyunlar oynayan çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Animasyon ekipleri tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Yoğun katılım olan programda çocuklarımız keyifli vakit geçirdiler.

Çocuklarımız için hazırlanan programda emeği geçenlere, Hayırsever Tolga CÖMERTOĞLU ve Eşi Manolya BARUT CÖMERTOĞLU’na ve 07 Gençlik taraftar grubuna teşekkür ederiz.