…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Nisan 2024, Çarşamba Antalya, Türkiye

Huzurevleri Müdürlüklerimizde Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi


Ramazan Bayramı münasebetiyle, Antalya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzden hizmet alan kıymetli büyüklerimiz, Valimiz Hulusi ŞAHİN, Eşi Ebru ŞAHİN Hanımefendi ve İl Müdürümüz Galip SÖKMEN tarafından ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Ebru Şahin Hanımefendinin himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi ve İl Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen 'İki Kuşak Bir Çatı Altında' Projesi kapsamında Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri de ziyarete eşlik ederek yaşlıların bayramını kutladı.

Programda konuşan İl Müdürümüz Galip SÖKMEN” Büyüklerimizin duaları ve çocuklarımızın neşesi, bayram gününü daha da anlamlı kıldı. Allah büyüklerimize hayırlı ömürler versin, çocuklarımızın geleceğini aydınlık kılsın ve aramızdan ayrılan büyüklerimizi rahmetiyle, merhametiyle ağırlasın. dedi

Huzurevinde Malatya'dan ve Hatay'dan gelen depremzede yaşlıların da ayrıca bayramını kutlayan Vali Şahin "İki Kuşak Bir Çatı Altında" Projesinin çok özgün ve çok özel bir proje. Böylece siz değerli büyüklerimiz torun sevgisini gidermiş oluyorsunuz. Güzel çocuklarımız da sizlerle beraber zaman geçirme fırsatı buluyorlar. Bu projeyi destekledikleri için Anaokulumuzun öğretmenlerine velilerimize ve Huzurevi personellerimize çok teşekkür ediyorum. “dedi.

İl Müdürlüğümüze bağlı Alanya İlçemizde hizmet veren Alanya Huzurevi Müdürlüğümüzde de bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Huzurevimizden hizmet alan huzurevi sakinlerimize yapılan etkinlikte yaşlılarımızın elleri öpülerek bayramları kutlandı. Huzurevi bahçesinde yaşlılar ve personeller bir araya gelip, sohbet ederek çeşitli etkinlikler yaptılar.