…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Nisan 2024, Salı Antalya, Türkiye

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Çocuklarımıza Yat Turu Düzenlendik


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Setur Antalya Marina çatısı alında Antalya Yelken Spor Kulübü Üyeleri’nin ve Turmepa’nın katkı ve destekleriyle kurumumuzdan hizmet alan çocuklarımızla yat turu etkinliği yapıldı.

Setur Marinadan tekneler ile başlanılan etkinlikte, çocuklarımız özel teknelerle Antalya Denizine açıldılar, Tekne ile Konyaaltı sahilini gezen çocuklarımız daha sonra Antalya Yelken Kulübü sahilinde tekneler ile yapılan 23 Nisan gösterisini izlediler. Turun sonunda Marinaya dönen çocuklarımıza yemek organizasyonu yapılıp, hediyeler dağıtıldı.

Etkinliğe destek veren Vali Yardımcımız Suat Seyitoğlu, İl Müdürümüz Galip Sökmen, Antalya Liman Başkanımız Alper Keçeli, Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Çetin, TURMEPA Antalya Şubesi ve Antalya Yelken Spor Kulübü Başkanı Ziya Baykal başta olmak üzere, günü katkılarıyla taçlandıran, AYSK YK Üyelerinden fikir önderi Huriye Beken, AYSK geçmiş Dönem Başkanı Mehmet Adsız, Kulüp Üyelerinden Tunahan Çınar, Abdurrahman Özdemir, Barış Güzelbayır, Görkem Özener'e, dışarıdan destek veren Özleyiş Önen ve Seçil Suyabakan’a, tüm tekne sahipleri ve kaptanlarına gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.