…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Nisan 2024, Salı Antalya, Türkiye

Kuruluşlarımızda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı


Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. Yıl Dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kuruluşlarımızda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Antalya Otizm Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzden hizmet alan özel bireyler ile 23 Nisan temalı resim çalışması yapıldı.

Kadın alanında hizmet veren kuruluşumuzda bulunan çocuklarımıza tiyatro etkinliği yapıldı.

İl Müdürlüğümüze bağlı çocuk kuruluşlarımızda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kuruluştaki çocuklarımızla çeşitli etkinlikler yapıldı.

Antalya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüzde yaşlılarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paneli düzenlendi.

Çocuklarımız, Sueno Deluxe Belek ve Selectum Luxury Belek otelde yapılan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılım sağlayarak, keyifli vakit geçirdiler.

Antalya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde geleneksel 23 Nisan etkinliği yapıldı. Etkinlikte Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Maksat Arama Ekibi, Yeşilay ekibi çocuklarımızın keyifli vakit geçirmesi için etkinlik yaptılar. Yoğun katılım olan etkinlikte çocuklarımız çeşitli aktiviteler yapılarak, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar.