…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Nisan 2024, Çarşamba Antalya, Türkiye

2023 Yetişkin Gençler Bocce Finalistlerini, Alanya İlçemizde Ağırladık


2023 Yılında 6. Yetişkin Gençler Bocce Ligi finali İlimiz Manavgat İlçesi Side’de gerçekleştirilmişti. Gerçekleşen turnuvada, İlk 4’e kalan takımlara ödül olarak verilen İlimizde 1 haftalık tatil programını gerçekleştirdik.

2023 Yılında Finale Kalan Osmaniye Özden Huzurevi Müdürlüğü, Samsun Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürlüğü, Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Aksaray A. Kadir Üçyıldız Huzurevi Müdürlükleri huzurevi sakinleri ve personelleriyle birlikte Alanya İlçemizde, Alanya Turizm İşletmeciler Derneği (Altid) Başkanı Burhan SİLİ’nin desteğiyle ilçemizde bulunan 4 Otelimizde konakladır.

Alanya İlçemizde ağırladığımız huzurevi sakinlerimizle Tekne Turu, Ören Yeri Gezileri vb. gibi etkinlikler yaptık. Osmaniye Özden Huzurevi Müdürlüğü, Samsun Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürlüğü, Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Aksaray A. Kadir Üçyıldız Huzurevi Müdürlüğü ve Alanya Huzurevi Müdürlüğümüz arasında beşli takım olarak mini bir bocce turnuvası yaparak yaşlılarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağladık.

Turnuvanın finalini İl Müdürümüz Galip SÖKMEN de izleyerek turnuvada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Ayrıca katkı sunan Alanya Turizm İşletmeciler Derneği (Altid) Başkanı Burhan SİLİ’ye katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Final müsabakası Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Bocce takımı ile Alanya Huzurevi Müdürlüğü Bocce takım arasında yapıldı. Maç sonunda 6-5 galip gelen Alanya Huzurevi Müdürlüğü Bocce takımı turnuva birincisi oldu.