…
07 Mayıs 2022, Cumartesi Amasya, Türkiye

İl Müdürümüz İbrahim BAŞ, Anneler Günü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı


Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, aziz Milletimize yararlı hizmetlerinden dolayı gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimize en büyük armağandır.

Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

Üzerimizde ödeyemeyeceğimiz hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştirerek daha yaşanabilir hale getiren ve insanlığın umudunu yeşerten başta canlarından çok sevdikleri evlatlarını vatan uğruna toprağa veren şehit analarımızın, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum çalışma arkadaşlarımın ve tüm annelerin  “Anneler Gününü” kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum.