…
…
…
…
…
…
…
07 Mart 2024, Perşembe Yalova, Türkiye

İl Müdürlüğümüz Koordinasyonunda ‘Aile Söyleşileri’ Etkinliğimiz Gerçekleştirildi


Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 'Türkiye Yüzyılında Aile Söyleşileri' programlarının ilki 'Türkiye'de Ailenin İhtiyaçları ve Aileyi Geliştirmenin Yolları' başlığıyla düzenlendi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, 06.03.2024 tarihinde gerçekleştirilen program Sayın Valimiz Dr. Hülya KAYA'nın teşrifleri ve protokol üyelerinin katılımıyla başladı.

Programa İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda görevli meslek elemanları, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katılım sağladı.

Programda; dissosiyatif kimlik bozukluğu tanı ve tedavisi, aile ve eş ilişkileri ile kültürel psikiyatri alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Psikiyatrist Prof. Dr. Sayın Medaim YANIK, sunumlarını gerçekleştirdi.

Programda Prof. Dr. Sayın Medaim YANIK, Ailenin Değişim Seyri, Aileyi Güçlendirecek Müdahaler, Evet Demeden Önce: Eş Seçimi, Evliliği Güçlendirme konularında değerlendirmelerde bulundu.

Bakanlık ve paydaş kurum personelimizin yoğun ilgi gösterdiği program Sayın Valimiz Dr. Hülya KAYA'nın, Prof. Dr. Sayın Medaim YANIK’a plaket takdimi ile sona erdi.