…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
05 Aralık 2022, Pazartesi İpekyolu/van

Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Van Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yemek verildi.


          Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemek organizasyonu gerçekleştirdi.        

         Düzenlenen yemeğe Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Ertosun Van Büyükşehir Genel Sekreter yardımcı Esiner Çetin, kurum amirleri, ilgili daire başkanları, engelliler ve aileleri katıldı. Yemeğe katılanlarla tek tek ilgilenip masaları dolaşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Ertosun, engelliler ve aileleri ile sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

       Ardından İş İnsanı Mahmut Kanlıkılıç tarafından bağışlanan 10 adet akülü 50 adet tekerlekli sandalye kurum amirleri tarafından daha önceden belirlenen engelli ailelerinde dağıtıldı.  Müdürlüğümüze bağlı İpekyolu Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından müzik programı düzenlendi. İl Müdürümüz Hüseyin Ertosun desteklerinden dolayı Sayın Valimiz Ozan Balcı ve İş insanı Mahmut Kanlıkılıç’a teşekkür etti. Programda bulunan engelli birey ve aileleri doyasıya eğlendikten sonra etkinlik sona erdi.