…
…
…
…
02 Şubat 2023, Perşembe İpekyolu/Van

Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi Verildi


       Eğitim ve yayın Dairesi Başkanlığı öncülüğünde, “Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi” kapsamında Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesindeki personellere yönelik oryantasyon eğitimleri gerçekleştirildi.

         Göreve yeni başlayan 92 personelimizin katılımıyla İl Müdürlüğümüze bağlı Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim İl Müdürümüz Hüseyin Ertosun’un açılış konuşmasıyla başlayıp, alanında uzman eğiticilerin sunumları ve personellerin interaktif katılımları ile devam edip, dördüncü günün sonunda kurum ziyaretleri ile tamamlandı.
        Söz konusu eğitimlere “Kurumun tarihçesi hakkında bilgi verilip, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığımız hizmet modelleri ile hizmet kurumlarımıza ilişkin iş ve işlemler ait mevzuatların anlatıldığı eğitimde kurumsal hizmet altyapısı, akabinde resmi yazışma, protokol kuralları, etik ilkeler, personelin hak ve sorumlulukları ile iş Sağlığı ve güvenliği uygulaması ve tedbirleri” hakkında bilgiler verildi.