…
…
21 Temmuz 2023, Cuma Tokat/Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etti.
ÖZDEMİR ve YÜCE, öncelikle yakın zamanda Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevini üstlenen Elif Sevim YILDIZ’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, zorlu görevinde başarılar diledi.
Kuruluş iş ve işlemleri hakkında brifing veren Kuruluş Müdürü Elif Sevim YILDIZ, destekleri ve temennileri için İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE’ye teşekkür etti.
Meslek elemanı personellerimiz ile de istişarelerde bulunan ÖZDEMİR, hizmetin yürütülmesinde karşılaşılan sorunlar üzerine görüştü.
ÖZDEMİR, Aile ve Toplum Hizmetleri sosyal yardımlarımızın verildiği, eğitim programlarımızın düzenlendiği, sosyal hizmet alanında yapılan birçok çalışmanın ana merkezidir. Dolayısıyla Bakanlığımız ile vatandaşımız arasında köprü olan personeller sizlersiniz. Sizler bakanlığımızın güler yüzü ve öncü ekibisiniz. Gerek sahada evde bakım hizmetinde, gerek sahada sed hizmetinde, gerek deprem bölgesinde, şehit cenazesinde psikososyal destek hizmetinde görev alan personeller sizlersiniz. Bu zamana kadar üstlendiğiniz her görevde bizleri onurlandırdınız, layıkı ile görevinizi yerine getirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Dedi.
Sözlerinin devamında ÖZDEMİR, tüm yapılan başarılı işlerin yanı sıra İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanarak hayata geçirilen “Sağlıklı Bebek Mutlu Aile” ve “Evde Bakım Hizmeti Verenlere Yönelik Bilinçlendirme” Projeleri kapsamında yapılan ziyaretlerin aksatılmaması, sağlıklı bireylerin yetişmesi için bilgilendirme eğitimlerine devam edilmesini istedi.
Ziyaret, hizmet kalitesinin artması için yapılan görüş alış verişinin ardından son buldu.