…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2023, Pazar Tokat, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Engellilerimiz Gönüllerince Eğlendi


3 Aralık Dünya Engelliler Gününde kuruluşlarımızda kalan engellilerimiz ile yemek programında biraraya geldik.
Resmi ve özel bakım Merkezlerinde kalan engellilerimizin katıldığı programa Valimiz Sayın Numan HATİPOĞLU ve eşinin yanı sıra Ak Parti Tokat Milletvekilleri Av. Mustafa ARSLAN, Dt. Cüneyt ALDEMİR, Belediye Başkanı Av Eyüp EROĞLU, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih YILMAZ, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan ERDĞAN, İl Jandarma Komutanı Sabri KÜYÜK, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve ilimiz protokolü katılım sağladı.
Misafirlerimiz, salon girişinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi tarafından açılan resim sergisini gezdikten sonra resmi ve özel bakım merkezlerinde kalan engellilerimizin yapmış olduğu ürünlerin sergilendiği el emeği sergisi gezildi.
İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in açılış konuşmalarının ardından, yoğun programlarından dolayı etkinliğe katılamayan Ak Parti Tokat Milletvekili Anayasa Komisyonu Başkanı Av. Yusuf BEYAZIT ve CHP Milletvekili Kadim DURMAZ’ın kutlama mesajları okundu.
Program, Valimiz Sayın Numan HATİPOĞLU ve Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN’ın selamlama ve kutlama konuşmaları ile devam etti.
Hep birlikte yenilen yemeğin ardından Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğümüz engellileri tarafından hazırlanan video gösterimi, şiir/müzik dinletisi ve son olarak işaret dili anlatımıyla hazırlanan kutlama mesajları sunuldu. Akabinde Niksar Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan çocuklarımız folklor gösterilerini icra etti.
Programın ardından, Sosyal Destek Hızır Projesi kapsamında alınan ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından temin edilen tekerlekli sandalye ve akülü araçlar teslim edildi..
Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının adından son buldu.