…
…
17 Mart 2022, Perşembe Çanakkale,Türkiye

Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Çanakkale Valiliği Tarafından Düzenlenen Yemek Programına Katıldı


Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü nedeniyle Şehit aileleri ve gaziler onuruna Çanakkale Valiliği tarafından düzenlenen yemek programına katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Genel Müdür Şemseddin YALÇIN, "Sayın Cumhurbaşkanımız hemen hemen her programında “ezanlarımız susmayacak, bayrağımız inmeyecek, topraklarımız bölünmeyecek” diye bütün halkımıza çok güzel mesajlar vermektedir. Çanakkale’ye 7 bölgemizden 7 gazimiz, onların çocukları ve torunlarıyla birlikte 3 kuşağı davet ettik.

Cumhurbaşkanımızın mesajında olduğu gibi amacımız ülkemizin toprak bütünlüğü,  bayraklarımızın inmemesi ve ezanımızın dinmemesi için 1915'teki o ruhu 2022'deki kuşağa güzel ve doğru bir şekilde aktarmaktır. Bu doğrultuda Bakanımız Derya YANIK hanımefendinin öncülüğünde şehit yakınları ve gazilerimiz için mümkün olan en iyi şartları oluşturmak üzere çalışmaya devam edeceğiz diyen YALÇIN, 1915'te yaşanan büyük savaştan bu yana ülkemiz için, vatanımız için şehit olanlara Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum." dedi.