…
…
17 Mart 2022, Perşembe Çanakkale,Türkiye

Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İçin Yapılan Bölümü Ziyaret Etti


Üç nesilden Çanakkale’ye Anadolu Gönül Yolu ekinliği kapsamında Çanakkale ilinde bulunan Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN, Ekonomik ve Sosyal Haklar Koordinasyon Daire Başkanı İlknur ÇİFTEHAN ve Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK ile birlikte Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastane içerisinde ülkemizde bir ilk olarak,  şehit yakınları ve gazilerimiz için yapılan dinlenme salonunu inceleyen YALÇIN: Böyle güzel örneklerin şehit yakınlarına, gazi ve gazi yakınlarına verdiğimiz değerin bir ifadesi olduğunu ve böyle uygulamaların yaygınlaşması gerektiğini söyledi.

Milletimizin emanetlerine ve asil evlatlarına sahip çıkmak, ihtiyaç duydukları her alanda onların yanında olmak bizim borcumuzdur diyen YALÇIN; bu güzel uygulamada emeği geçen başta İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Hastane Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER ve ekibine teşekkür ederek hastaneden ayrıldılar.