…
…
…
…
10 Aralık 2022, Cumartesi Konya - Türkiye

Dolmabahçe Şehitlerini Unutmadık


İstanbul- Beşiktaş Hain Terör Saldırısında Şehit Olan Polis Memuru Metin Düzgün’ün Baba Evini Ziyaret Ettik.

İstanbul Dolmabahçe’de 10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş ile Bursaspor arasında yapılan lig maçının ardından karşılaşmanın oynandığı Vodafone Arena Stadı yakınlarında 45 saniye ara ile menfur patlamalar meydana gelmişti.

Bu patlamalar esnasında 1 Kamu görevlimiz, 6 vatandaşımız, 40 Emniyet mensubumuzu şehit verdik. Genel Müdürümüz Sayın Şemseddin YALÇIN, bu patlamada şehit olan Metin DÜZGÜN’ ün şehadetinin 6.yılında Konya’daki baba evini ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdürümüz; ülkemizin huzur ve refahını bozmaya çalışan bu tarz hain girişimlerin bizi yıldıramayacağını, vatan toprakları için her ferdin tüm gücüyle mücadeleye hazır olduğunu söyledi. Bu elim patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin taziye dileklerini ve selamlarını iletti.


Söz konusu ziyarette Şehidimizin ailesine ödenen tazminat ile Kuran Kursu açılması için bağışta bulundukları ve açılan kursa Şehidimizin isminin verildiği, bununla beraber bağlanan aylık ile de 10 öğrenciye burs verdikleri anlaşılmıştır. Bu vesile ile Genel Müdürümüz şehidimizin ailesine yaptıkları hayırlardan ötürü şükranlarını sundu. Ziyaret şehitlerimiz adına dualar okunması, Kuran-ı Kerim tilaveti, hediye ve plaket takdimiyle son buldu.