…
…
…
…
26 Ağustos 2022, Cuma Ankara, TÜRKİYE

Başkanlığımız ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliğinde "Vaka Yönetimi Modülleri Test Eğitimi"nin ikincisi gerçekleştirildi.


Başkanlığımız ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliğinde ilki 20-23 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen "Vaka Yönetimi Modülleri Test Eğitimi" merkez ve taşra teşkilatından daha fazla personelin katılımıyla 15-18 Ağustos tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Sosyal hizmet alanında ihtiyaçların ve güçlendirilmesi gereken yönlerin belirlenmesini ve bu sürecin etkili bir biçimde yürütülmesini hedefleyen Vaka Yönetimi modelinin etkili bir şekilde uygulanmasını desteklemek için hazırlanan eğitim materyallerinin test edilmesi amacıyla düzenlenen eğitime Merkez teşkilatından 20, Taşra teşkilatından 100 personel katılım sağladı.

Dört gün süren eğitimde katılımcılara; Vaka Yönetiminde Teorik Yaklaşımlar ve Vaka Yönetimi Becerileri, Vaka Yönetimi Uygulama Süreci, Vaka Danışmanlığının Tanımı, İşlevleri, Bağlamı ve Formatları, Vaka Danışmanlığı Modelleri, Kriz Durumları ve İkincil Travma, Toplumla Çalışmada Vaka Yönetimi konularında eğitim verildi.

Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Dr. Fatih PEKŞEN tarafından gerçekleştirilen kapanış konuşmasını müteakip katılımcılara sertifika dağıtılmasının ardından eğitim programı sona erdi.