…
…
…
…
…
28 Mart 2024, Perşembe Şuhut, Afyonkarahisar-Türkiye

Afyonkarahirsar’da Personel Buluşması gerçekleştirildi.


Personel Genel Müdürümüz Sayın Hamza Gökhan ERYILMAZ, “Personel Buluşması Programı” sebebiyle Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirmiş olduğu ziyarette; İl müdürlüğünde görev yapan çalışma arkadaşlarımız ile bir araya geldi. Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut ASLAN’ın da katıldığı toplantıda; Bakanlığımız hizmet kalitesini artırabilmek adına çalışma arkadaşlarımız ile istişarelerde bulunularak, koordinasyon içerisinde çalışmanın önemi vurgulandı. Personelimiz memnuniyet duydukları konuları, hizmetlerin iyileştirilmesine yönelik önerilerini ve taleplerini dile getirdiler. Toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Program kapsamında birtakım ziyaretler gerçekleştiren Sayın ERYILMAZ; öncelikle geçtiğimiz Şubat ayında babası vefat eden Afyonkarahisar eski İl Müdür Vekili Sabri GEDİKKAYA’yı ziyaret ederek Sayın Bakanımızın taziye dileklerini ilettiler. Ardından emekli personelimiz Afyonkarahisar eski İl Müdür Yardımcısı Sevgi AYTULUN’u ziyaret ederek “Aile Tarihinden Belgeler” kitabını hediye etti. Gerçekleştirilen ziyarette aile kavramının önemine dikkat çeken Sayın ERYILMAZ, Sevgi AYTULUN’un kariyerinde ilerlerken aynı zamanda aile değerlerini de ön planda tutmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Son olarak Şuhut Sosyal Hizmet Merkezi’ni de ziyaret eden Sayın ERYILMAZ, Sosyal Hizmet Merkezi bünyesinde ihtiyaç duyulan insan kaynağı çalışması ile Afyonkarahisar ilinde gerçekleştirilen Personel Buluşması programını tamamlamıştır.